Social

Carina Țurcan este învinuită că ar fi transmis documente ale Ministerului Energeticii din Rusia serviciilor secrete moldovenești

Pinterest LinkedIn Tumblr

Fostul top manager al companiei „INTER RAO”, Carina Țurcan, învinuită că ar fi transmis serviciilor secrete din Republica Moldova a unui important proiect de la Ministerul Energeticii. Despre acest lucru a scris pe Facebook chiar avocatul ei, Ivan Pavlov.

În versiunea autorităților, în septembrie 2015, Carina Țurcan a transmis serviciilor secrete moldovenești prin poșta electronică proiectul unui document al Ministerului Energeticii din Federația Rusă despre schemele ascunse a companiilor din domeniul energeticii ce activează pe teritoriul Federației Ruse, transmite meduza.io.

Specialiștii din FSB în decembrie 2016 au ajuns la concluzia că aceste documente reprezintă un secret de stat, mai scrie Pavlov.

Carina Țurcan s-a născut în Republica Moldova, iar la data de 19 iunie aceasta a fost reținută, fiind învinuită de spionaj în favoarea României. Tânăra nu îți recunoaște vina.

loading...

Comments are closed.