Câștigătorii concursului de creație ”Activitatea unui deputat în 101 cuvinte” au participat la ședința de constituire a Parlamentului

Șase tineri, cu vârsta cuprinsă între  16 – 17 ani, din diferite raioane ale țării, au asistat, astăzi, la ședința de constituire a Parlamentului de legislatura a XI-a . Ei au fost desemnați câștigători ai concursului de eseuri ”Activitatea unui deputat în 101 cuvinte”, care s-a desfășurat în contextul aniversării a 30 de ani ai Legislativului.

Astfel, Bianca Plămădeală – 16 ani, elevă a Liceului Teoretic Republican „Aristotel” din capitală, Felicia Zaharcu – 16 ani, studentă a Colegiului de Industrie Ușoară din municipiul Bălți, Marina Cobîleanschi –  17 ani, elevă a Liceului Teoretic „Mihai Eminescu” din orașul Cimișlia, Grigore Rînja – 17 ani, elev al Liceului Teoretic „Ion Creangă” din satul Cuizăuca, raionul Rezina, Elena Cebotari – 17 ani, elevă a Liceului Teoretic „Alexei Mateevici” din satul Bursuc, raionul Florești și Mădălina Groza –  16 ani, elevă a Liceului Teoretic din satul Țipala, raionul Ialoveni au fost invitați speciali la prima ședință a noii legislaturi parlamentare.

La finele ședinței de constituire, tinerii au primit certificate de învingător, un set de materiale informative și cadouri simbolice cu logo-ul Parlamentului.

Concursul de eseuri a fost organizat în efortul de a valorifica energia, creativitatea și inițiativa tinerilor din țară. Scopul acestuia a fost de a promova spiritul civic în rândul generației tinere.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share