Alte știri

Cât trebuie să dureze o partidă de amor? Răspunsul sexologilor

Pinterest LinkedIn Tumblr

Fie că eşti adeptul sexului pe fugă sau poate preferi partide interminabile de amor, cu siguranţă măcar o singură dată ţi-ai pus întrebarea: cât trebuie să dureze un act sexual normal, scrie ea.md.

Cercetătorii şi sexologii şi-au pus mintea la contribuţie, au făcut calcule, studii, sondaje şi au ajuns la concluzia că nu trebuie să se mai ia în calcul preludiul (giugiuleala, mângâierea, sărutul, etc.) şi nici postpreludiul (îmbrăţisările de după sex), deoarece acestea sunt subiective şi diferă de la persoană la persoane.
 
Doctorul Brendan Zietsch de la Universitatea din Queensland, Australia, s-a focusat strict pe perioada începerii efective a actului sexual şi până la ejacularea bărbatului. Astfel, timpul exact până la momentul magic este de 5.4 minute. Potrivit oamenilor de ştiinţă, sexul poate dura între 33 de secunde şi 44 de minute, dar la punctul culminant se ajunge, cu aproximaţie, după 5 minute.
 
Considerăm că amorul e sănătos, e haios, e intim, e corect dacă e făcut atunci când îţi doreşti şi cu cine îţi doreşti. Restul sunt doar detalii!
loading...

Comments are closed.