Editoriale

”Câte 1 leu pentru Maia Sandu” sau cum lidera PAS se victimizează în lipsa unui plan pentru cetățeni

Pinterest LinkedIn Tumblr

În contextul declarației Maiei Sandu despre epuizarea resurselor financiare pe care le-a economisit în perioada când a lucrat la Banca Mondială, în Parlament și Guvern, am propus lansarea campaniei social-economico-politice ”Câte 1 leu pentru Maia Sandu”. În cadrul acesteia pot fi acumulate sume mici de bani, pentru a asigura hrana zilnică a șefei PAS, dar și niște bani de buzunar.

Ei bine, campania de mai sus este un ghiont despre revenirea Maiei Sandu la sfântul plan de ”victimizare”.

Da, ieri Maia Sandu a fost la Agora.md și și-a relansat chipul de sărmană, de necoruptă, de cinstită și tot așa mai departe.

În timpul interviului pentru Agora, lidera PAS a spus că a renunțat la paza de corp din partea SPPS, dar fără să spună și de ce Vasile Popa stă și azi la sediul PAS (!!!); a mai vorbit și despre epuizarea banilor adunați de-a lungul anilor; a vorbit și despre alte chestii specifice campaniei de victimizare în fața oamenilor.

Victimizarea Maiei este o mârșăvie politică. Ea se folosește de acest instrument pentru a-i tulbura pe oameni, prezentându-se în fața lor în calitate de Ioana d’Arc.

În realitate, victimizarea Maiei înseamnă că ea și PAS-ul ei nu au planuri concrete pentru oameni. Ei nu știu ce și cum trebuie de făcut mai departe în beneficiul țării și al poporului.

Victimizarea mai înseamnă și o disperare din partea Maiei Sandu, peste care nu poate trece după ce anul trecut și-a dat jos Guvernul în speranța că vor fi numite alegeri anticipate.

Așadar, eu vă îndemn să fiți atenți la apucăturile Maiei, pentru că ea dă dovadă de mârșăvie politică și nu încetează să-și bată joc de oameni!

Autor: Corneliu Gandrabur, gandrabur.md

loading...

Comments are closed.