Alte știri

Câte ore doarme Elon Musk pe noapte: Am încercat mai puțin, dar apoi scade productivitatea

Pinterest LinkedIn Tumblr

Miliardarul Elon Musk este cea mai bogată persoană din lume. În calitate de CEO al companiilor SpaceX, Tesla și firmei de neurotehnologie Neuralink, precum și de fondator al The Boring Company, care construiește tuneluri, Musk are multe de gestionat în fiecare zi.

„Lucrez mult”, i-a spus Musk lui Joe Rogan în timpul celui mai recent episod din „The Joe Rogan Experience”, potrivit CNBC. „În mod normal, am întâlniri la serviciu până la 1 sau 2 dimineața. Sâmbătă și duminică, de obicei nu, doar uneori”, a adăugat cel mai bogat om din lume.

Cum are Elon  Musk timp să facă totul? Doarme cât poate de puțin. Musk spune că doarme „aproximativ șase ore”. „Am încercat să dorm mai puțin, dar apoi productivitatea totală scade”, a spus el. „Nu vreau să dorm mai mult de șase ore”.

Musk a spus că în trecut lucra peste o sută de ore pe săptămână. Uneori, miliardarul dormea ​​sub biroul său de la Tesla.

„Au fost momente în care, câteva săptămâni … nu am numărat exact, dar dormeam doar câteva ore, munceam, dormeam câteva ore, lucram, șapte zile pe săptămână”, a spus Musk în noiembrie 2018, amintindu-și efortul de a crește producția Tesla Model 3. „Cred că lucram 120 de ore pe săptămână atunci, sau chiar mai mult”.

Elon Musk a recunoscut că programul nu era sănătos, apreciind că a „ars o grămadă de neuroni”.

Sursa: Descopera.ro

loading...

Comments are closed.