Social

Câteva trucuri eficiente pentru a face amor când eşti obosit

Pinterest LinkedIn Tumblr

Oamenii ştiu că trebuie să se mişte în dormitor, singura problemă este că mişcarea necesită energie. Indiferent dacă eşti obosit(a) pentru că nu ai dormit suficient sau pur şi simplu simţi că vrei să trândăveşti puţin şi nu prea ai chef de nimic care necesită consum de energie, ai putea totuşi să faci sex, fără să depui prea mult efort.

Rămâneţi cu hainele pe voi

Va mai amintiţi de perioada adolescenţei, când nu începuserăţi să faceţi sex, însă mângâierile prin haine erau atât de incitante? Multe femei ajung la orgasm când sunt stimulate cu hainele pe ele chiar dacă nu ajung să fie penetrate. Cei care au încercat asta descriu senzaţiile că nemaipomenite.

Urmăriţi împreună un film pentru adulţi

Ce poate fi mai leneş decât urmărirea programului favorit de la televizor în timp ce stai în pat? Să vă uitaţi amândoi la un film pentru adulţi este una dintre cele mai uşoare modalităţi de a vă trezi cheful de sex. Şi chiar dacă asta nu va face să intraţi în dispoziţia necesară unei partide de sex, v-ar putea inspira pentru data viitoare, când veţi şti ce mişcări/poziţii noi să încercaţi.

Oferiti-va o mana de ajutor

Când sunteți obosiți pentru sex, o mână de ajutor este mai mult decât indicată, mai ales dacă partenerului nu-i place să se masturbeze singur. Amândoi veți avea de câștigat, fără un efort prea mare. O altă varianta este să va masturbați fiecare. Puteți termina atunci când vă doriți, puteți continua împreună sau puteți merge la culcare. Îi poți spune partenerei/lui că te excită când o/îl vezi la fel de mult cât îi place și ei/lui să te urmărească masturbându-te. Doar asigurați-vă că fiecare dintre voi poate privi în voie.

Faceți o baie împreună

Sigur, dușul împreună este amuzant, însă acum sunteți prea obosiți pentru a mai sta în picioare. Cea mai sexy și mai ușoară soluție este să faceți o baie în cadă. Săpunirea reciprocă este o scuză pentru a face un masaj în apa fierbinte. Concentrați-vă pe senzualitate mai degrabă decât pe sexualitate. De aici și până la o partida de sex nu este decât un mic pas, pe care îl va face cu siguranță unul. Sau chiar amândoi.

loading...

Comments are closed.