Căutarea internațională a lui Vlad Plahotniuc: Ce răspuns a primit Procuratura Generală de la Interpol

Vlad Plahotniuc,
 

Procuratura Generală a primit un răspuns din partea Interpolului în urma scrisorii, prin care se cere numirea lui Vladimir Plahotniuc în căutare internațională.

Declarațiile aparțin procurorului General, Alexandr Stoianoglo. În scrisoare Interpolul a spus că a primit solicitarea, iar ulterior va veni cu un răspuns, relatează Unimedia.info.

Potrivit acestuia, răspunsul de la Interpol a fost primit de PG săptămâna trecută. Întrebat ce urmează, Stoianoglo a spus ca asta nu depinde de procurori.

„Noi vom insista pe căutarea acestuia. Cred că vom avea niște discuții cu demnitari din cadrul interpolului. Vom discuta despre necesitatea prezentării unor documente și vom căuta soluții pentru rezolvarea problemei. Noi deja am avut discuții cu reprezentanți ai Interpolului din RM și în scurt timp vom veni cu niște acțiuni concrete”, a conchis Stoianoglo.

Amintim că în octombrie 2019, Vladimir Plahotniuc a fost dat în căutare internațională și interstatală de către Centrul Național Anticorupție, după ce nu s-a prezentat la organul de urmărire penală în urma aplicării arestului preventiv.

Citește și: Proprietarul indirect al Loteriei Moldovei, dat în urmărire internațională

Total
0
Shares
Total
0
Share