Alte știri

Cauză penală , inițiată pe numele a doi tineri din capitală. De ce sunt învinuiți aceștia

Pinterest LinkedIn Tumblr

Oamenii legii au depistat un aparat confecţionat artizanal destinat consumului de substanţe narcotice și un pachet cu masă  vegetală fărămițată cu miros specific într-un apartament din capitală.

În acest context probele depistate de către forțele de ordine au fost ridicate, sigilate şi expediate Centrului criminalistic şi expertize-judiciare al IGP pentru a fi efectuate expertizele specializate.

Respectiv, în dependenţă de rezultatele acestora, în privința bărbatului căruia îi aparține locuința va fi inițiată cauză penală pentru Circulaţia ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogii acestora care conform legislației se pedepsește cu amendă în mărime de la 20 000 la 35 000 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de până la 150 de ore, sau cu închisoare de până la 1 an. Iar tânăra care a fost găsită de către oamenii legii în apartament, împreună cu bărbatul urmează să fie sacționată contravențional pentru consumul de droguri cu amendă de la 600 la 1 500 de lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de până la 72 de ore.

Este de menționat că aceștia nu sunt la prima abatere, anterior fiind documentați de polițiștii sectorului Ciocana, pentru fapte analogice.

loading...

Comments are closed.