Alte știri

Cavcaliuc, după alegeri: „Nimic nu s-a terminat, totul abia începe”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderul PACE, Gheorghe Cavcaliuc a scris o postare pe pagina sa de Facebook, după numărarea voturilor din țară și din diasporă, direct din aeroport, întorcându-se în țară din Italia, unde și-a exprimat opțiunea de votat.

„Dragi prieteni, stimați cetățeni, vă mulțumim pentru susținerea și încrederea pe care ați acordat-o Partidului PACE.

Vă mulțumim pentru fiecare vot acordat pentru schimbarea clasei politice, pentru ca ați crezut că suntem în stare să facem ordine în țară, pentru oameni.

Faptul că în Parlament nu au ajuns unii corupți și bandiți se datorează inclusiv efortului nostru, susținut de Dvs.

Am arătat câtă corupție și ilegalități se fac in organele justiției, am arătat ca cei care au obligația să muncească pentru oameni au grijă doar de propriul buzunar și din păcate sunt controlați politic.

Vom continua să demascăm schemele și pe cei care parazitează pe seama bugetului țării și a buzunarului cetățenilor.

Chiar dacă unii se văd deja protejați de imunitate de deputat. Nu-i va ajuta.
Partidul PACE a reușit să câștige încrederea a zeci de mii de moldoveni, atât în țară, cât și în diasporă, într-un timp foarte scurt, în pofida presiunii enorme și a intimidărilor asupra noastră.

Am fost supuși unei adevărate terori, cu implicarea procuraturii, autorităților electorale, băncilor, linșați mediatic, împiedicați să ne întâlnim cu alegătorii. Nu este exclus faptul că acestea vor continua, dar noi suntem puternici, vom lupta și vom rezista, pentru ca ne propunem să facem ordine în Moldova pentru oameni.

Am reușit acolo unde alte partide, cu resurse incomparabile, inclusiv administrative, zeci de milioane cheltuite, cu susținere mediatică masivă, au rămas în urmă noastră.

Acest lucru ne motivează să luptăm mai departe, sa continuăm ceea ce am inceput cu succes – sa facem ordine în țară. Pentru oameni.

Vă mulțumim pentru că ne-ați susținut și credeți în noi și va promit ca veți fi mândri de votul acordat echipei de profesioniști a PACE.

Nimic nu s-a terminat, totul abia începe și noi în continuare, cu o viteză și mai mare, vom fi prin satele, orașele din țară și diasporă, în comunicare directă cu cetățenii, muncind pentru oameni, acasă construind Europa, pentru urmașii urmașilor noștri.

Așa să ne ajute Dumnezeu!” se arată în postarea lui Cavcaliuc.

loading...

Comments are closed.