Social

CAZ ȘOCANT! Și-a tatuat cu forţa numele său pe gâtul iubitei

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a ajuns în fața judecătorilor după ce a forțat-o pe iubita lui să-și tatueze numele lui pe gâtBărbatul a ţintuit-o la pământ pe iubita sa, în timp ce un prieten îi tataua numele pe gât, pentru ca astfel să ştie toţi cei din jur că ea îi aparţine doar lui.

Procurorul de caz a susținut că acuzația cu care se confruntă bărbatul este una destul de neobișnuită și foarte gravă. Potrivit relatărilor victimei, agresorul a încercat să o ţină sub control în perioada 2014 şi 2017. Bărbatul avea un comportament foarte restrictiv şi o controla excesiv pe iubita sa, dorind să ştie orice amănunt din viaţa ei.

“Este o serie destul de complicată de evenimente, iar Ion Rusu nu neagă că faptele s-au întâmplat, dar spune că circumstanțele au fost altele. Domnul Rusu este un moldovean și locuiește în Marea Britanie de ceva timp. Iubita lui este din Italia și s-a mutat aici în 2012. Cei doi s-au întâlnit într-un pub din Londra și au început o relație în 2012. Apoi, moldoveanul a devenit deosebit de obsesiv și gelos după doi ani, în 2014”, a precizat procuroul.

Bărbatul îi spărsese contul de Facebook şi avea acces la toate mesajele pe care le primea iubita sa. Îi controla conversaţiile de pe reţelele de socializare şi îi interzicea să se întâlnească cu prietenele în lipsa lui.

Dacă îi va fi dovedită vina, bărbatul agresor riscă de la 1 la 3 ani de închisoare.

loading...

Comments are closed.