Economic

Caz șocant! Și-au vândut copilul înainte de a se naște

Pinterest LinkedIn Tumblr

În rezultatul investigaţiilor efectuate pe caz de către procurorii PCCOCS, în comun cu ofiţerii de urmărire penală și ofițerii de investigație ai CCTP al INI al IGP al MAI, s-a stabilit că părinții copilului, domiciliați în mun. Bălți, la sfârșitul anului 2016, au început negocierile cu o cetățeancă a Germaniei, intenționând să-i vândă acesteia copilul ce urma să fie născut.

Până la nașterea copilului, inculpata care urma să cumpere copilul, a venit în Republica Moldova, unde contra unei sume de bani și a unor beneficii materiale oferite părinților copilului, a obținut acordul acestora la perfectarea actelor de identitate ale copilului nou-născut și a permisiunii de scoatere a acestuia din țară.

S-a stabilit, însă, că bebelușul era perfect sănătos, iar scopul real urmărit de către făptuitori era de a adopta ilegal copilul pe teritoriul Republicii Federale Germane.

Astfel, după punerea în aplicare a planului infracțional de către făptuitori, fiind perfectate actele copilului și permisiunea de scoatere a acestuia din țară din 10 martie, la 15 februarie, cetățeanca Germaniei a fost reținută de către colaboratorii poliției de frontieră la ieșirea din țară prin postul vamal Leușeni.

loading...

Write A Comment