Social

Caz șocant! Un copil de doar 5 luni din Sângerei îl purta în burtă pe fratele lui geamăn!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Caz ieșit din comun într-o familie din Sângerei. Un copil de doar 5 luni a ajuns la spital, după ce parinții au observat că el se simte rău. Inițial medicii au crezut că este vorba despre o tumoare, însă după un control mai riguros au descoperit că băiețelul avea în abdomen un fât, fratele lui geaman, care nu s-a dezvoltat la timp, scrie protv.md.

Silvia Cucoș s-a bucurat nespus de mult când acum jumătate de an a aparut pe lume primul ei copil. La naștere, medicii i-au spus ca este perfect sănătos.

Primul ecograf l-am facut la Bălți. Medicii au spus că are mânuțe, tot.” , povestește mama.

În urmă cu câteva săptămâni însă femeia a descoperit ca ceva nu este în regula.

“La 5 luni am observat că partea dreapta este mai umflată. Am mers la medic. Au spus că nu au mai văzut așa ceva la copii. Nu mi-au spus exact ce este.“, a adăugat Silvia Cucoș.

Doctorii din Sângerei au spus că poate fi vorba despre o tumoare, așa că părinții au fost îndemnați să meargă la specialiștii din capitală. Au rămas muți de uimire când au descoperit ce are copilul lor. La Institutul Mamei și Copilului, ei au fost anuntați că, de fapt, în abdomenul băiețelului era un făt, fratele lui geamăn, care nu s-a dezvoltat la timp.

Fătul nedezvoltat era de 13 centimetri, iar medicii au anunțat-o pe mamă că, din cauza stării grave, bebelușul de 5 luni trebuia operat de urgență.

Intervenția a avut loc ieri. Potrivit chirurgilor, asemenea cazuri se intâlnesc foarte rar. Acum bebelușul se simte mai bine, iar medicii spun că starea lui este satisfăcătoare.

loading...

Comments are closed.