Alte știri

Cazul tinerei din Comrat care și-ar fi ucis mama, transmis în judecată

Pinterest LinkedIn Tumblr

Dosarul tinerei din Comrat care la finele anului trecut și-ar fi ucis mama cu o deosebită cruzime a fost expediat în judecată, transmite Telegraph.md

Procuratura UTA Găgăuzia a finalizat urmărirea penală pe acest caz și l-a trimis spre examinare la Judecătoria Comrat, sediul Central.

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurori, tragedia a avut loc în dimineața zilei de 11 decembrie 2020, în apartamentul tinerei din Comrat. În rezultatul unui conflict iscat cu mama sa, inculpata i-a aplicat femeii multiple lovituri de cuțit, în urma cărora victima a decedat pe loc.

Fiind audiată de procurori, tânăra, în vârstă de 21 de ani, a refuzat de a face declarații.

În cadrul acțiunilor de urmărire penală, procurorii au dispus efectuarea expertizei psihiatrice a inculpatei, comisia de specialitate recunoscând-o iresponsabilă. În aceste condiții, procurorii au întocmit ordonanța privind trimiterea cauzei în judecată pentru aplicarea măsurilor de constrângere cu caracter medical, tânăra fiind internată în Spitalul Clinic de Psihiatrie din capitală.

Instanța de judecată urmează să verifice și să aprecieze argumentele și probele prezentate de procurori, și să decidă asupra internării inculpatei într-o instituție psihiatrică cu supraveghere obișnuită sau, după caz, riguroasă.

Citește și: Alte 50.310 de doze de vaccin Pfizer au fost distribuite Republicii Moldova astăzi

loading...

Comments are closed.