Externe

Ce a descoperit poliția franceză în patru sicrie transportate de un român

Pinterest LinkedIn Tumblr

Polițiștii francezi au făcut o descoperire surprinzătoare, după ce au verificat un dric suspect, condus de un șofer român, informează Le Parisien.

Dricul condus de un bărbat român în vârstă de aproximativ 30 de ani era oprit într-un spațiu de odihnă pe autostrada A36, în apropiere de Besançon.

Șoferul a spus că transportă cadavre din Spania în România. Cu toate acestea, polițiștii au văzut că sicriele nu erau sigilate, cerință obligatorie în efectuarea unor astfel de transporturi internaționale. Totodată, mașina mortuară nu avea montat un sistem de refrigerare, așa că au decis să verifice mașina.

În interiorul ei se aflau patru sicrie, iar în interiorul acestora se aflau 71 de kilograme de canabis, a explicat procurorul adjunct Christine de Curraize pentru publicația L’Est Républicain.

Șoferul român a fost arestat. Se pare că bărbatul a mai fost condamnat pentru jaf în Spania și va apărea azi în fața unei curții penale din Besançon.

Potrivit primelor informații, drogurile proveneau din Spania și urmau să ajungă în Germania. Valoarea drogurilor capturate se ridică la 700.000 de euro.

Citește și: O româncă este acuzată că și-a ucis soțul italian, traficant de droguri și unul dintre capii unui clan mafiot

loading...

Comments are closed.