Politic

Ce face Președintele Dodon în Rusia de data asta?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Șeful statului Igor Dodon se află într-o nouă vizită în Federația Rusă, unde va participa, în calitate de observator, la ședința șefilor de stat din cadrul Uniunii Economice Eurasiatice, eveniment care are loc astăzi, 6 decembrie, la Sankt-Petersburg.

Președintele nu a ratat nici de această dată ocazia de a face un check-in pe Facebook, în care a precizat că, călătorește la Sankt-Petersburg.

,,Întreprind o vizită de lucru de scurtă durată la Sankt Petersburg, unde, la 6 decembrie, voi participa la ședința Consiliului Suprem al Uniunii Economice Eurasiatice, precum și la reuniunea informală a șefilor de state ale CSI. În cadrul acestor forumuri, voi avea întrevederi bilaterale cu liderii altor state. De asemenea, voi avea o întrevedere cu conducerea orașului de pe Neva”, scrie Dodon.

Noua vizită a lui Dodon în Rusia se desfășoară nici la două săptămâni după ultima sa vizită în această țară.

La Chișinău se discută tot mai des despre faptul că, Dodon s-ar pregăti astfel pentru alegerile parlamentare din februarie 2019. Mai mult, despre intenția Federației Ruse de a permite cetățenilor moldoveni, care au depășit termenul legal de ședere în această țară, să poată reveni în Republica Moldova, în perioada 1 ianuarie – 28 februarie, premierul Pavel Filip a declarat că poate fi calificată drept imixtiune în campania electorală.

loading...

Comments are closed.