Externe

Ce făcea o profesoară la școală, în pauze, după ce scotea toți elevii din clasă?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Samantha Cox, o profesoară de limba engleză la un liceu din Indiana, Statele Unite, a fost filmată chiar de elevii săi în timp ce priza cocaină la școală. Femeia, în vârstă de 24 de ani, îi ruga să iasă din clasă, în timpul pauzelor, iar acestora li s-a părut ciudată cererea ei repetată… așa că au filmat-o prin geamul ușii.

Imediat, elevii au arătat imaginile conducerii școlii, care a chemat urgent autoritățile. Oamenii legii au adus și un câine special antrenat pentru a descoperi droguri, iar animalul a găsit cocaina ascunsă într-un sertar din biroul profesoarei, transmite Libertatea.ro

Femeia a fost reținută de Poliție, în data de 22 noiembrie, pentru posesie și consum de droguri, dar ulterior a fost eliberată ulterior, contra unei cauțiuni de 1.000 de dolari.

Nu se știe de cât timp lucra femeia în instituția de învățământ și de când consuma droguri la școală, dar o anchetă este în plină desfășurare, în acest caz, relatează CBS.

Totuși, ea le-a spus polițiștilor că se droghează încă de când era ea la liceu, iar în acea dimineață cumpărase cocaina de la un dealer, cu 160 de dolari.

loading...

Comments are closed.