Alte știri

Ce își dorește Mihai Ghimpu la 69 de ani, împliniți astăzi: „România este Țara în care a-și vrea să mor!”

Pinterest LinkedIn Tumblr
Mihai Ghimpu își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Acesta s-a născut la 19 noiembrie 1951 în comuna Coloniţa, municipiul Chişinău.
Fostul deputat, președinte al Parlamentului, peședinte interimar al țării și la fel fostul ,lider al Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, împlinește astăzi 69 de ani iar dorința lui cea mare astăzi rămâne a fi „România este Țara în care a-și vrea să mor!”
Se pare că în spațiul public această sărbătoare nu prea se face remarcată în acest an, așa cum obișnuia în anii precedenți să sărbătorească Mihai Ghimpu cu mult fast, mulți oaspeți și mai multe zile la rând. Pe rețelele sociale, fostul lider PL a fost felicitat astăzi de către echipa PL, în frunte cu nepotul său, Dorin Chirtoacă, care i-au adresat felicitări, urări de bine,  sănătate și o viață îndelungată și împlinită, alături de cei dragi.
Mihai Ghimpu a făcut și el o postare pe pagina sa de facebook astăzi, unde a plasat mai multe fotografii din localitatea sa natală, Colonița și în care apare casa părintească a politicianului.
„În această casă m-am născut și am crescut, pe aceste văi și dealuri am copilărit, România este Țara în care a-și vrea să mor!
Viață lungă și sănătoasă, celor născuți în această zi frumoasă!” se arată în postarea făcută de Mihai Ghimpu cu câteva ore în urmă și care a adunat până acum peste 100 de comentarii cu cuvinte de felicitare de la prietenii virtuali ai lui Ghimpu.
 
loading...

Comments are closed.