Social

Ce riscă 2 ofițeri Antidrog implicați într-un scandal legat de o femeie

Pinterest LinkedIn Tumblr

Doi angajați ai Direcției Antidrog ar fi deschis un dosar penal, trucat, pe numele unui bărbat din Chișinău, din cauza soției acestuia. Momentul în care tânărul este amenințat a fost filmat cu o camera ascunsă și plasat în spațiul virtual. Cei doi ofițeri riscă să fie eliberați din funcție, ne-au declarat superiorii acestora, transmite Telegraph.md, cu referire la JurnalTV.md

Bărbatul, care a cerut anonimatul, încerca să reia relațiile cu fosta sa soție. Totul mergea bine, până în seara zilei de 19 septembrie, când el i-a găsit în casa femeii pe doi polițiști.

A aflat apoi că este vorba de șeful adjunct al Direcției Inspectoratului Național de Investigație Valeriu Brinișter și subalternul său, Ștefan Varvarici.

Peste câteva zile, tânărul a venit din nou la fosta soție, pentru a cere explicații…

Un prieten a filmat pe ascuns toată discuția pe care a avut-o cu ofițerul Ștefan Varvarici, care este și șoțul nepoatei fostului președinte Vladimir Voronin.

Tânărul s-a ales cu un dosar penal, deschis în baza unei plângeri depusă de fosta sa soție.

Bărbatul admite că femeia a fost și ea victima presiunilor.

El a depus plângere la Procuratura Anticorupție și la Serviciul Protecție Internă şi Anticorupție, și promite că va depune o plângere și la Procuratura Generală.

Șeful Serviciului Protecție Internă şi Anticorupție, Ion Mămăligă, ne-a declarat că Valeriu Brinișter și Ștefan Varvarici riscă să fie eliberați din funcție.

Ion Mămăligă, șeful SPIA: “Este inițiată o anchetă de serviciu pe ceea ce s-a plasat în spațiul public. Vom decide în dependență de probele acumulate soarta celor doi funcționari publici cu statut special.

– Ce riscă cei doi agenți? – Eliberarea din funcție.

– Când va fi luată o decizie în acest sens?

– Noi avem 30 de zile pentru a examina ancheta.”

Cei doi angajați ai Direcției Antidrog nu ne-au răspuns la apel pentru a ne comenta situația.

VIDEO // Doi ofițeri Antidrog i-au fabricat un dosar penal unui bărbat, după ce au fost prinși în casa femeii sale: „La p*** te-am văzut, măcar și la ministru să te plângi”

loading...

Comments are closed.