Externe

Ce s-a întâmplat cu florile de la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle. Gestul lor a impresionat o lume întreagă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Nunta Prințului Harry cu Meghan Markle pare să fie desprinsă din basme și, iată, continuă să stârnească interesul chiar și la trei zile după ce s-au căsătorit. Cea mai nouă informație legată de nunta regală este despre aranjamentele florare care au fost donate unei case de bătrâni din Londra.

Reprezentanții azilului St. Joseph’s Hospice din Londra au făcut public gestul Prințului Harry și al lui Meghan Markle și au anunțat pe rețelele de socializare faptul că aranjamentele florale de la nunta regală au ajuns la ei și le-au făcut ziua mai frumoasă pacienților.

Pe conturile de Facebook și Instagram ale azilului a apărut o fotografie cu o bătrânică zâmbitoare care ține în brațe un buchet de flori. În dreptul imaginii a fost postat mesajul: “astăzi am avut o livrare specială:  buchete frumoase, realizate din florile de la nunta regală, pe care le-am dăruit pacienților. Le mulțumim Prințului Harry, lui Meghan și floristului Philippa Craddock. Azilul nostru arată și miroase extraordinar. Ce ges frumos!”.

loading...

Comments are closed.