Politic

Ce se întâmplă în PSD dacă Viorica Dăncilă nu-și dă demisia. „Vedem ce majoritate se constituie în CEx”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Dumitru Buzatu, președintele PSD Vaslui, a spus în cadrul emisiunii „Adriana Nedelea la FIX” că „nu există o dorință unamimă” în partid și o hotărâre privind noua conducere a PSD va fi luată marți în ședința Comitetului Executiv (CEx) al PSD.

Întrebat ce urmează dacă Viorica Dăncilă nu își dă demisia din funcția de președinte al partidului, Dumitru Buzatu, liderul PSD Vaslui, a explicat că totul „depinde de atitudinea Vioricăi Dăncilă în CEx”, transmite libertatea.ro.

Dumitru Buzatu, președinte PSD Vaslui: Vedem ce majoritate se constituie în Comitetul Executiv al PSD de astăzi și asta ne va spune care va fi ideea dominantă în partid după reuniunea de astăzi.

Dumitru Buzatu a afirmat că acum conducerea partidului trebuie să găsească „o soluție pentru ca în viitor partidul să evolueze pozitiv”.

Dumitru Buzatu, președinte PSD Vaslui: Unii vor schimbare, alții se gândesc la această schimbare. Evaluează consecințele acestei înfrângeri. Nu există o dorință unanimă.

Liderul PSD Vaslui a lăsat de înțeles că „poate unii socotesc că sunt predestinați să preia conducerea PSD”

Dumitru Buzatu, președinte PSD Vaslui: Nu înțeleg de ce cineva ar fi împins de la spate de un val pentru a prelua conducerea. 

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, urmează să îşi dea demisia, marţi, în Comitetul Executiv Naţional, din fruntea partidului. Cel puţin aşa s-a transmis, pe surse, din interiorul partidului.

 

loading...

Comments are closed.