Alte știri

Ce se va întâmpla cu piața „Dacia” din sectorul Botanica al capitalei

Pinterest LinkedIn Tumblr

În locul pieței în aer liber, de la intersecția bulevardului Dacia cu strada Matei Millo, care a fost demolată recent, va fi construită o altă piață agricolă, doar că de tip închis. Acest proiect presupune amplasarea locurilor comerciale, birourilor administrative și crearea unei parcări subterane, transmite Telegraph.md

Despre acest lucru a anunțat primarul capitalei, Ion Ceban, care a precizat că terenul este proprietate privată, dar că deținătorul care va construi edificiul a prezentat primăriei o scrisoare de garanție prin care se angajează ca la etajul subteran să amenajeze spații pentru comercializarea mărfurilor agricole de către comercianții care au activat anterior pe piață.

Potrivit lui Ion Ceban, contractele au fost deja semnate cu agenții economici care până acum își vindeau produsele agricole, astfel că oamenii nu-și vor pierde locurile de muncă, dar vor fi create condiții pentru ca aceștia să-și vândă marfa.

De asemenea, primarul a solicitat ca proiectul de construcție să fie prezentat publicului, astfel ca cetățenii să nu aibă nici un dubiu în acest sens.

Citește și: O piață din sectorul Botanica a fost demolată în totalitate. Ce va fi construit pe locul acesteia (FOTO)

loading...

Comments are closed.