Ce spune Oazu Nantoi despre accidentul său din Bulgaria: ”Reabilitarea ar putea fi mai scurtă”

Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate, Oazu Nantoi, vine cu detalii despre accidentarea sa în Bulgaria, informează Jurnal.md

„La 24 iulie, participând la Cupa Europei de Est – Precizia aterizării, etapa din Bulgaria, în urma unui salt cu parașuta, am suportat o traumă la aterizare. Investigațiile medicale locale au indicat că este necesară transportarea mea acasă într-o poziție orizontală și fixată. Deoarece caracterul traumei nu mi-a permis să revin în Moldova la volanul propriei mașini, am apelat la asistența unui echipaj SMURD terestru”, a explicat Oazu Nantoi într-o postare pe Facebook.

Deputatul a mai precizat că în urma investigațiilor s-a stabilit că trauma nu este gravă. Nantoi a mulțumit oamenilor care și-au manifestat compasiunea față de cele întâmplate.

„Investigațiile adiționale în Chișinău au relevat că trauma nu e gravă, iar reabilitarea ar putea fi mai scurtă decât s-a crezut inițial. Totodată, aș vrea să aduc mulțumiri tuturor oamenilor buni care și-au manifestat compasiunea și consideraţia în legătură cu acest incident nefericit”, a mulțumit Nantoi.

Amintim că deputatul Oazu Nantoi a fost adus din Bulgaria în această dimineață de un echipaj SMURD din Republica Moldova.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ // Deputatul Oazu Nantoi a fost transportat cu echipajul SMURD, după ce a suferit un accident în Bulgaria

Total
0
Shares
Total
0
Share