Alte știri

Ce zodii au liderii politici din Republica Moldova. Cum le influențează zodia cariera politică

Pinterest LinkedIn Tumblr

Vă prezentăm în continuare în ce zodii s-au născut principalii lideri politici din Republica Moldova, și cum le influențează semnul zodiacal comportamentul lor politic. Ca să nu facem discriminare, vom prezenta lista în ordine astrologică, începînd cu zodia Berbec (luna martie-aprilie) și terminînd cu zodia Pești (luna februarie-martie).

ZODIA BERBEC: Prim-ministru, Pavel Filip – 10 aprilie (1966)

pavel filip

Berbecul este primul semn al zodiacului european și este guvernat de către planeta Marte, iar elementul primordial al Universului, atribuit acestei zodii este Focul. În general, persoanele născute în zodia Berbecului se caracterizează prin: sinceritate, entuziasm, individualism, curaj și ambiție. Pe lângă aceste aspecte, un alt element foarte important care caracterizează persoanele născute în semnului zodiacal al Berbecului, este inteligența de care dau dovadă de fiecare dată. Ori de câte ori este nevoie de o minte ageră, primul care se va prezenta la apel va fi nativul din berbec. El își va arăta calitățile pozitive de mai sus și nu doar atât, ci va și acționa conform cerințelor situației în care se află, inteligența sa îl va ajuta de fiecare dată să ia cea mai bună decizie.

 

ZODIA TAUR: (ex)Liderul PLDM, Vlad Filat – 6 mai (1969)

vladimir filat

Taurul este cel de-al doilea semn zodiacal al zodiacului european și este guvernat de către planeta Venus. Elementul primordial Universului, atribuit acestui semn zodiacal este Pământul. Persoanele născute în zodia Taurului sunt o fire meticuloasă, lentă, practică și cu foarte multă răbdare. Nativul născut în Taur este aproape întotdeauna calm, greu de mâniat, dar și când este nervos să nu te afli în preajma lui. El își dorește tot timpul să știe că este în siguranță, se ferește foarte tare de situațiile riscante, indiferent de natura lor. În general, persoanele născute în zodia Taurului se caracterizează prin: onestitate, integriate, calm, intenții bune – dar nu de fiecare dată.

 

ZODIA GEMENI: Liderul PCRM, Vladimir Voronin – 25 mai (1941)

și liderul PAS, Maia Sandu – 24 mai (1972)

vladimir voronin

maia sandu

Zodia Gemeni este cel de-al treilea semn din zodiacul european și este guvernat de către planeta Mercur. Elementrul primordial al Universului, atribuit acestui semn zodiacal este Aerul. Persoanele născute în zodia Gemenilor dau dovădă de un intelect aparte, putere de concentrare și capacitate de invățare ridicată. O altă calitate importantă a nativilor din Gemeni este darul comunicării. Aceștia având o capacitate extraordinaă de a-și exprima cât mai clar ideile și de a se face înțeleși. În general vorbind, persoanele născute în zodia Gemeni pot fi caracterizate prin: inteligență, entuziasm, curiozitate, expresivitate și rapidate de învățare.

 

ZODIA RAC: Se pare că nu avem nici un rac important în politica moldovenească.

 

ZODIA LEU: Liderul PPDA, Andrei Năstase – 6 august (1975)

și Primarul (suspendat) Chișinăului, Dorin Chirtoacă – 9 august (1978)

andrei nastase

dorin chirtoaca

Leul este cel de-al cincilea element al zodiacului european și este guvernat de către Soare. Din lista de elemente primordiale ale Universului, semnului zodiacal al Leului îi este atribuit Focul. În general, persoanele născute în zodia Leului dau doavadă de o personalitate puternică, demnitate, sinceritat, generozitate, ambiție, curaj și foarte multă încrede în forțele proprii. Având în vedere că Leului este guvernat de către Soare, lui îi place să ”strălucească” de fiecare dată. De fiecare dată, Leul va încerca să facă lucruri sub așa formă încât concurența să fie lăsată în umbră.

 

ZODIA FECIOARĂ: Zero fecioare în fruntea partidelor politice, sau în conducerea de vîrf a statului.

 

ZODIA BALANȚĂ: Liderul PPEM, Iurie Leancă – 20 octombrie (1963)

iurie leanca

Balanța este cel de-al șaptelea element al zodiacului european și este guvernat de către planeta Venus. Din lista de elemente primordiale ale Universului, zodiei Balanță îi este atribuit Aerul. În general, persoanele născute în zodia Balanței sunt o fire diplomată, sociabilă, grațioasă și foarte romantică. Nativii acestei zodii știu foarte bine să îmbine utilul cu plăcutul, dar și cum să fie pe placul celor din jurul lor. Nu o fac doar așa de ochii lumii, ci așa este felul lor de-a fi. Ei sunt acea fire pacifistă și plină de eleganță și rafinament. Acei oameni pe care ți mai mare dragul să-i ai în preajma ta și cu atât mai mut să ai șansa să lucrezi alături de ei. Tocmai din aceste motive, cei născuți în zodia Balanței au o viață predispusă la foarte multe parteneriate de succes.

 

ZODIA SCORPION: Liderul PN, Renato Usatîi – 4 noiembrie (1978)

și liderul PL, Mihai Ghimpu – 19 noiembrie (1951)

renato usatii

mihai ghimpu

Scorpionul este cel de-al optulea element al zodiacului european și este guvernat de către planeta Pluton. Din lista de elemente primordiale ale Universului, zodiei Scorpionului îi este atribuită Apa. În generalpersoanele născute în zodia Scorpionului se caracterizează prin fermitate, motivație, pasiune, loialitate, perseverență, seriozitate și calm. Scorpionilor le place să fac lucrurile cu calm și foarte multă atenție. Ei nu se dau bătuți până nu duc lucrurile la bun sfârșit. Iar tenacitatea de care dau doavadă este foarte greu de egalat de către nativii din alte semne zodiacale. O altă caracteristică care este întâlnită la majoritatea Scorpionilor este faptul că sunt firi analitice. Din această cauză ei au capacitatea a oferi soluții concrete aproape la orice problemă care le iese în cale, atât pe plan profesional, cât și familial.

 

ZODIA SĂGETĂTOR: Președintele Parlamentului, Andrian Candu – 27 noiembrie (1975)

andrian candu

Săgetatorul este cel de-al nouălea element al zodiacului european și este guvernat de către planeta Jupiter. Din lista de elemente primordiale ale Universului, zodiei Săgetător îi este atribuit Focul. În general, persoanele născute în zodia Săgetătorului sunt niște persoane pline de energie, iubesc viața, generoși, sinceri, deschiși la minte și cât se poate de pozitivi. Lor le place să trăiască viața din plin și în același timp le place să vadă că și cei din jurul lor fac același lucru. Fiind o fire mai libertină, Săgetătorilor le place să se implice total atunci când este vorba de lucruri pe gustul lor și aproape deloc în caz contrar. Ei consideră că dacă faci ceva ce îți place, atunci cu siguranță vei face bine acel lucru.

 

ZODIA CAPRICORN: Liderul PDM, Vlad Plahotniuc – 1 ianuarie (1966)

vlad plahotniuc

Capricornul este cel de-al zecelea element al zodiacului european și este guvernat de către planeta Saturn. Din lista de elemente primordiale ale Universului, zodiei Capricornului îi este atribuit Pământul. În general, persoanele născute în zodia Capricornului sunt o fire: inteligentă, serioasă, ambițioasă, responsabilă, pragmatică și cu un simț al umorului destul de bine dezvoltat. Trebuie neapărat menționat despre Capricorni că sunt o fire analitică care poate oferi soluție la orice problemă, atunci când deține putere de decizie. În momentul în care Capricornul trebuie să muncească sub ordinul cuiva, lucrurile se schimbă radical. Randamentul lor scade exponențial, făcând acest lucru ei nu se simt deloc în largul lor. Capricornii sunt persoane care țintesc foarte sus și nu se lasă până nu-și ating ținta propusă.

 

ZODIA VĂRSĂTOR: Președintele statului, Igor Dodon – 18 februarie (1975)

igor dodon

Vărsătorul este cel de-al unsprezecelea element al zodiacului european și este guvernat de către planeta Uranus. Din lista de elemente primordiale ale Universului, zodiei Vărsătorului îi este atribuit Aerul. În general, persoanele născute în zodia Vărsătorului sunt o fire: prietenoasă, independentă, intuitivă și cu o companie foarte plăcută. Vărsătorul nu se va limita niciodată doar la ceea ce-i cer din jurul său, tot timpul el va încerca să ofere mai mult. În ceea ce privește parteneriatele, Vărsătorul se integrează foarte bine de fiecare dată, iar cei din jurul să nu se vor plictisi niciodată de el. Privind lucrurile dintr-o altă perspectivă, cei născut în zodia Vărsătorului sunt niște persoane cu un dezvoltat simț al esteticului. Ei știu să aprecieze lucrurile frumoase și de calitate.

 

ZODIA PEȘTI: N-am găsit nici un peștișor de aur pe scena politică din Republica Moldova.

 

loading...

Comments are closed.