Alte știri

Cea mai mare scurgere de informație din istoria Apple: Urmează să apară iPhone 13

Pinterest LinkedIn Tumblr

Gama apple iPhone 12 are o lista tot mai mare de probleme, dar compania pare setată pentru a face schimbări mari cu iPhone 13. Într-un nou video, au fost dezvăluite mai multe upgrade-uri pentru iPhone 13. Acestea fiind spuse, una dintre ele va fi controversată, informează Realitatea.md

Apple ar urma să lanseze:

1. iPhone 13 Pro Design

2. iPhone 13 Pro Display

3. iPhone 13 Photography 

4. iPhone 13 MagSafe Concerns

iPhone 13 Pro Design

Potrivit informaților, Apple va „rafina” spatele mat al modelelor iPhone 13 Pro cu un spate texturat „mai aderent, care va fi puțin mai confortabil”.Totuși, designul telefonului „nu se va schimba atât de general” și se va semăna cu iPhone 12.

IPhone 13 Pro Display

iPhone 13 Pro: Afișaje ProMotion de 120Hz folosind aceeași tehnologie LPTO OLED, care s-a dovedit populară în noua gamă Samsung Galaxy S21.

„Always-On Display va avea o personalizare minimă. Designul actual arată practic ca un ecran de blocare tonifiat. Ceasul și starea bateriei sunt întotdeauna vizibile. Notificările par să fie afișate utilizând o bară și pictograme. La primire, notificarea va apărea în mod normal, cu excepția faptului că ecranul nu se va aprinde în întregime”

Nu este clar în acest moment dacă modelele (non-Pro) iPhone 13 vor primi oricare dintre aceste upgrade-uri.

Citește și: Horoscop 23 februarie 2021. Leii se simt iritați, iar Fecioarele sunt emotive

loading...

Comments are closed.