Externe

(Video) Cea mai sexy femeie din SUA a anunțat că e însărcinată

Pinterest LinkedIn Tumblr

Kate Upton, binecunoscută pentru aparițiile sexy de pe coperțile revistei Sports Illustrated (SUA), se pregătește pentru rolul de mămică. Supermodelul a anunțat pe Instagram că este însărcinată.

Blonda în vârstă de 26 de ani așteaptă primul copil cu soțul ei, jucătorul de baseball Justin Varlander. Într-un mesaj publicată alături de o fotografie în care apare stând pe un balcon ea a scris: „Însărcinată în Miami”. Partenerul ei de viață, cu care s-a căsătorit anul trecut, în luna noiembrie, a comentat: „Vei fi cea mai minunată mamă! Abia aştept să încep această călătorie cu tine”.
 

Topmodelul cu forme voluptuoase s-a căsătorit cu jucătorul de baseball Justin Verlander, în vârstă de 35 de ani, la puţin timp după ce echipa sa, Houston Astros, a câştigat campionatul. Nunta a avut loc în Toscana, Italia. 

Actrița și fotomodelul american Kate Upton a fost desemnată cea mai sexy femeie de pe planetă. Topul a fost realizat de faimoasa revistă pentru bărbați Maxim. „Această poziție – locul 1 în top – o văd ca pe o mică răsplată pentru toată munca asiduă pe care am depus-o până acum”, a mărturisit Kate Upton pentru Maxim.

loading...

Comments are closed.