Alte știri

Cea mai tare dezvăluire a unui campion al tenisului: Donald Trump i-a oferit un milion de dolari să joace un meci cu Serena Williams!

Pinterest LinkedIn Tumblr

John McEnroe, fost lider mondial şi deţinător a 7 titluri de Mare Şlem la simplu, a povestit un episod fabulos cu Donald Trump. Înainte de a deveni preşedintele SUA, Trump i-a făcut lui McEnroe o ofertă fabuloasă, dar pe care John şi-a permis să o decline.

McEnroe a dezvăluit la emisiunea „In Depth with Graham Bensinger” că Trump a vrut să organizeze un meci eveniment în urmă cu mai mulţi ani. Ar fi fost o bătălie a sexelor modernă în tenis, între John McEnroe şi una dintre surorile Williams, dar miliardarul american s-a lovit de refuzul lui John: „Într-o zi am primit un plic de la Donald Trump, care era un promotor exuberant. Deci mi-a scris o scrisoare, spunând: Dragă John, vreau să îţi ofer un milion de dolari pentru a juca fie cu Serena Williams, fie cu Venus Williams”.

John McEnroe, în prezent comentator şi analist TV, a respins imediat oferta lui Donald Trump, explicându-i acestuia că nu şi-a dorit niciodată să joace tenis cu o femeie. Fostul lider mondial a mai adăugat că nu i-a fost frică să joace împotriva Serenei la acea vreme, dar că în în acest moment are dubii că i-ar putea face faţă campioanei din WTA. McEnroe a ajuns la 59 de ani, iar în toată cariera de jucător profesionist a adunat aproximativ 12,5 milioane de dolari numai din premii.

loading...

Comments are closed.