Ceartă la ședința Guvernului:„La ședințele Guvernului avem un regulament”, a spus premierul, după ce Năstase a dorit să-și facă PR

Liderii blocului ACUM, Andrei Nastase, Maia Sandu, PAS, Platforma DA, PPDA, Blocul ACUM, ACUM DA PAS, PAS cu DA, Demnitate si Adevar, maia sandu dupa horoscop, andrei nastase zodiac, horoscopul zilei, astrele, ce ne spun astrele, horoscop politic

Premierul Maia Sandu ne-a obișnuit să prezideze ședințele de Guvern extrem de binedispusă, inclusiv cu zâmbetul pe buze, dar astăzi a afișat un ton grav pe tot parcursul ședinței Cabinetului de miniștri.

Dezlegarea misterului legat de această atitudine a venit la finalul ședinței, când a avut un schimb de replici dure cu ministrul de Interne, Andrei Năstase, partenerul de coaliție, transmite Ziarul Național.

După finalizarea subiectelor de pe ordinea de zi, Andrei Năstase, care este și liderul Partidului Platforma Demnitate și Adevăr (PPDA), a ținut să citească la microfon declarația politică a partidului său, făcută publică încă în dimineața zilei de astăzi, legată de faptul că Ilan Șor a vândut compania care a primit în concesiune Aeroportul Internațional Chișinău: „Să nu facem comerț cu securitatea națională”. 

Maia Sandu l-a ascultat până la sfârșit, dar a ținut să-l pună la punct:

Dle viceprim-ministru, știți că săptămâna aceasta o să discutăm aceste subiecte la Consiliul Suprem de Securitate și acolo o să obțineți răspunsurile la întrebările pe care le aveți de la toate instituțiile, după care o să mergem și o să le facem publice și pentru cetățeni. În ședința Guvernului, trebuie să respectăm regulamentul ședinței. Vă mulțumesc.”

“Este adevărat, dar în spiritul angajamentelor pe care le-am făcut”..., a încercat să riposteze Năstase.

Exact și avem suficiente modalități prin care putem să comunicăm cu cetățenii”, i-a tăiat-o scurt Maia Sandu.

Cearta celor doi lideri ai Blocului „ACUM” vine la scurt timp după numirea cu scandal a socialistului Vladimir Țurcan în funcția de președinte al Curții Constituționale și la acuzațiile din spațiul public legate de faptul că reprezentanta PPDA la Înalta Curte, Domnica Manole, ar fi votat în favoarea deputatului PSRM.

Total
0
Shares
Total
0
Share