Alte știri

Ceața și poleiul au acoperit întreaga țară. Cum se circulă pe drumurile republicane

Pinterest LinkedIn Tumblr

La moment, Administrația de Stat a Drumurilor informează că circulația rutieră pe toate drumurile publice naționale este asigurată în condiții de iarnă.

În noaptea din 2 spre 3 februarie, pe întreg teritoriul țării au fost înregistrate precipitații sub formă de ceață, starea părții carosabile fiind umedă, pe unele sectoare de drum s-a format polei.

În această perioadă, pe drumurile publice naționale din zona de Nord și Centru au fost efectuate lucrări de patrulare și combatere a lunecușului, în zona de Sud au fost desfășurate lucrări de patrulare.

Astfel, unitățile teritoriale ale SA ,,Drumuri” au utilizat în procesul tehnologic 29 de utilaje speciale și antrenat 47 de muncitori rutieri. Administratorii drumurilor monitorizează continuu toate sectoarele de drum periculoase, astfel încât orice dificultate apărută în trafic să fie soluționată operativ. Lucrările de patrulare și combatere a lunecușului continuă.

Administrația de Stat a Drumurilor atenționează conducătorii auto să se conformeze prevederilor Regulamentului Circulației Rutiere în vigoare referitor la dotarea automobilelor și conducerea pe timp de iarnă.

Participanții la trafic pot solicita intervenția drumarilor în caz de blocaj pe traseele naționale la numerele active în regim non-stop: 22-55-30; 74-89-61; 060 477 117.

loading...

Comments are closed.