Ceban a prezentat candidații și prioritățile MAN în orașul Codru: „Avem soluții la toate necesitățile locuitorilor”

Liderul MAN, Ion Ceban, a prezentat astăzi echipa formațiunii pentru Primăria orașului Codru, din suburbia Chișinăului. Pentru funcția de primar din partea partidului condus de primarul edilul degrevat al Capitalei, candidează Anatol Turchin, care, potrivit lui Ceban, își asumă să valorifice banii alocați pentru dezvoltare, scrie ziua.md

„În ultimii ani, Primăria orașului Codru nu a valorificat investiția de 5 milioane de lei, alocată de municipalitate. Asta înseamnă că mai multe obiective nu au fost atinse în beneficiul locuitorilor. Banii au fost oferiți pentru finalizarea lucrărilor de construcție a str. Livădarilor și de reparație a str. Izvoarelor și stradelei I Izvoarelor și Cobzarilor”, se menționează într-o postare pe pagina primarului degrevat.

În același timp, Ion Ceban a menționat că, din investițiile care au fost valorificate, a fost reînnoit Parcului de autobuze care circulă pe linia nr. 9 și face legătura dintre orașul Codru și orașul Chișinău. De asemenea, au fost lansate două curse rute noi de autobuz, nr. 14 și nr. 15.

Orașul Codru se va schimba la față împreună cu echipa MAN și candidatul formațiunii noastre, Anatol Turchin.

Astfel, echipa MAN s-a angajat public să modernizeze instituțiile educaționale, inclusiv să construiască de la zero o grădiniță nouă, să reabiliteze drumurile și trotuarele, să asigure toți locuitorii cu apă și canalizare, dar și transport confortabil și să amenajeze spațiile publice.

Total
0
Shares
Total
0
Share