Alte știri

Ceban declară război ambroziei: Vreau să vorbim și cu primarii de suburbii și cu președinții de raioane din preajma Chișinăului

Pinterest LinkedIn Tumblr

Autoritățile municipale sunt gata să intervină când ambrozia va apărea. Despre aceasta a declarat primarul general, Ion Ceban, în cadrul ședinței Primăriei Chișinău din această dimineață.

Potrivit lui Ceban, ambrozia încă nu a răsărit, când va apărea vor fi luate măsuri, unde cu aparate chimice, unde cu aparatele de cosit.

„Anul trecut nu prea am avut probleme cu ambrozia. Vreau să vorbim și cu primarii de suburbii și cu președinții de raioane din preajma Chișinăului. Săptămânal să fie raportat tot în acest sens.

Nu așteptați să fie coridoarele spitalelor pline. Ajunge cât avem acum. Preveniți, faceți dezinsecție, curmați ambrozia. Anul trecut am fost mai atenți și nu am avut așa probleme. Proprietarii terenurilor private să fie informați și să-și facă curat, în caz contrar să fie amendați. Nu așteptați să vă aduc aminte”, a declarat Ceban.

Amintim că anul trecut, Primăria Chișinău a creat harta ambroziei din capitală. Anul acesta, cei de la Spații Verzi vor interveni în baza acestei hărți.

loading...

Comments are closed.