Alte știri

Ceban: Fiți prudenți pe străzi și în trafic. Agenții economici sunt obligați să cureţe zăpada de pe teritoriul în care activează, în caz contrar vor primi amenzi

Pinterest LinkedIn Tumblr

În condițiile meteo de afară, primarul general Ion Ceban roagă cetățenii și șoferii să fie prudenți în trafic și pe străzile capitalei. Primarul a punctat că serviciile municipale responsabile sunt pregătite pentru a interveni.

Totodată, Î.M. Regia „EXDRUPO” va asigura accesul către suburbii. Este pregătit utilajul necesare și materialul antiderapant. Meteorologii au anunțat un Cod Portocaliu de vreme instabilă până joi, 28 ianuarie.

„În acest sens, îndemn populația să fie atentă, conducătorii auto să-și echipeze mijloacele de transport corespunzător condițiilor de iarnă şi să fie precauţi în trafic. La fel, îndemn şoferii să nu parcheze pe marginea străzilor și pe trotuare, pentru a permite utilajelor de deszăpezire să intervină în timp util.

De asemenea, agenţii economici din Chişinău și gestionarii de imobile sunt obligați să-şi cureţe zăpada de pe teritoriul în care activează, în caz contrar vor primi amenzi”, a declarat Ceban.

Potrivit meteorologilor, pe arii extinse vor cădea precipitații puternice sub formă de lapoviță și ninsoare, izolat va viscoli și va troieni, iar pe drumuri va fi ghețuș. Totodată, sunt prognozate intensificări ale vântului.

loading...

Comments are closed.