Ceban: Maia Sandu a pierdut alegerile prezidențiale, acum îi va permite lui Andrei Năstase să piardă la alegerile primarului

alegeri locale chisinau, alegeri 20 mai, nastase candidat, maia sandu sustine nastase, candidat comun, ion ceban psrm, ion ceban primaria chisinau, alegeri chisinau 20 mai, alegeri anticipate chisinau
 

Candidatul din partea Partidului Socialiștilor din Republica Moldova pentru Primăria Municipiului Chișinău, Ion Ceban a comentat printr-o postare pe Facebook decizia Maiei Sandu de a-i oferi susținerea lui Andrei Năstase pentru alegerile ce vor avea loc la 20 mai în capitală.

Conform socialistului, este vorba de o rocadă la care se aștepta, s-ar întoarce o veche datorie.”Maia Sandu a pierdut la alegerile prezidențiale. Acum îi va permite lui Andrei Năstase să piardă la alegerile primarului. Vor fi chit. Ambii cu pierderi în fața socialiștilor.” scrie Ion Ceban.

Candidatul pentru funcția de primar evidențiază faptul că Andrei Năstase și Maia Sandu acționează orchestrat după planul lui Vlad Plahotniuc. Partidele pro-europene încearcă să testeze mai mulți candidați pentru a vedea ce candidat de fapt ar fi mai potrivit pentru a înfrunta în turul 2 candidatul socialiștilor. Desemnarea a mai multor candidați eurouniniști nu este decât o testare înainte de turul 2.

În cadrul aceleiași intervenții, Ceban previne că cetățenii ar putea alege primarul încă din primul tur, fără să fie nevoie de un al doilea.”Există șanse mari ca orășenii să aleagă un primar socialist din primul tur și să pună punct perioadei de 11 ani de guvernare eurounionstă în Chișinău. O perioadă a corupției, degradării și mizeriei.” conchide Ion Ceban.

Amintim că alegerile anticipate pentru funcția de primar al capitalei vor avea loc la data de 20 mai. În acest sens a fost luată o decizie de către Comisia Electorală Centrală. Pe lângă capitală, alegeri locale noi vor avea loc și în Municipiul Bălți.

Total
0
Shares
Total
0
Share