Alte știri

Ceban solicită ca drumarii să intervină prompt în contextul formării poleiului de pe asfalt și potențialelor ninsori: Azi noapte au fost antrenate 15 utilaje

Pinterest LinkedIn Tumblr

Primarul general Ion Ceban a solicitat intervenții imediate pe străzile capitalei, în contextul precipitațiilor și temperaturilor scăzute anunțate de către meteorologi.

Edilul spune că în urma temperaturilor scăzute de noaptea trecută, serviciile municipale de profil au intervenit pe străzile din capitală și suburbii pentru a împrăștia material antiderapant.

„Pentru asigurarea circulației rutiere în regim de siguranță, au fost antrenate 15 utilaje speciale, care au împrăștiat 68,3 tone de sare curată și 36 tone de material antiderapant”, a declarat acesta.

Edilul precizează că se va interveni și în zilele următoare, odată ce datele meteo arată temperaturi scăzute pe timp de noapte, pentru ca șoferii și pietonii să circule pe străzile și trotuarele din capitală în siguranță!

De precizat că pe site-ul Primăriei, la categoria „Activitatea curentă a serviciilor gospodărești” cetățenii au posibilitatea să consulte intervențiile zilnice ale regiilor și întreprinderilor municipale, în special intervențiile cu privire la combaterea poleiului de pe străzi și trotuare.

loading...

Comments are closed.