Alte știri

Ceban: Spitalele din Chișinău sunt asigurate cu echipamente și cu toate cele necesare pentru a face față în lupta cu COVID-19

Pinterest LinkedIn Tumblr

Spitalele municipale sunt asigurate cu echipamente și cu toate cele necesare pentru a face față în lupta cu COVID-19, anunță Ion Ceban, primarul general al municipiului Chișinău.

Potrivit edilului, situația rămâne neschimbată la nivel de capitală, iar municipalitatea, împreună cu medicii, întreprinde toate măsurile pentru a evita riscurile majore.

Primarul aduce mulțumiri și unor spitale private din Chișinău, care au răspuns cu solidaritate la apelul de a gestiona împreună asistența medicală pentru pacienții cu COVID.

Astfel, două spitale au transmis deja unele echipamente medicale – aparate de ventilare artificială. O clinică privată va dona mâine un aparat nou de ventilare artificială – procurat ca rezultat al apelului municipalității.

”Este un model de apreciat, vom discuta și cu alți colegi din sectorul privat – împreună vom reuși fiind implicați și solidari în această perioadă!”, a transmis Ceban.

OFICIAL // Zinaida Greceanîi a fost confirmată pozitiv cu COVID-19

loading...

Comments are closed.