Alte știri

CEC a acreditat observatorii internaționali din partea Cehiei și Ungariei în vederea monitorizării alegerilor din 11 iulie 2021

Pinterest LinkedIn Tumblr

În cadrul ședinței de astăzi, CEC a adoptat două hotărâri cu privire la acreditarea observatorilor internaționali din partea Ambasadei Republicii Cehe și Ambasadei Ungariei în Republica Moldova în vederea monitorizării alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, informează Telegraph.md, cu referire la informațiile publicate de către autoritatea electorală.

Astfel, Ambasada Republicii Cehe în Republica Moldova a înaintat Comisiei Electorale Centrale un demers privind acreditarea a două persoane în calitate de observatori internaționali pentru monitorizarea alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie 2021. Totodată, Ambasada Ungariei în Republica Moldova a înaintat un demers privind acreditarea a trei persoane în calitate de observatori internaționali pentru monitorizarea acelorași alegeri.

Persoanele acreditate în calitate de observatori internaționali își vor desfășura activitatea în condițiile legislației Republicii Moldova.

loading...

Comments are closed.