Politică

CEC va examina astăzi și înregistrarea Maiei Sandu în cursa electorală

Pinterest LinkedIn Tumblr

Comisia Electorală Centrală anunță că astăzi, 30 septembrie 2020, începând cu ora 15:00, va avea loc şedinţa CEC. Evenimentul va avea loc în sala de şedinţe a Comisiei (str. V. Alecsandri, nr.119, et.3).

Potrivit ordinii de zi, membrii CEC vor examina astăzi și cererea privind înregistrarea Maiei Sandu în calitate de candidat la funcția de Președinte al Republicii Moldova, desemnat de Partidul Politic „Partidul Acțiune și Solidaritate”, a simbolului electoral şi confirmarea reprezentantului cu drept de vot consultativ în Comisia Electorală Centrală şi a persoanei responsabile de finanţe (trezorierul).

Totodată, astăzi va fi examinat și subiectul cu privire la acreditarea experților electorali internaționali din partea Comisiei Centrale pentru Alegeri și Desfășurarea Referendumurilor Republicane a Republicii Belarus în vederea monitorizării alegerilor Președintelui Republicii Moldova din 1 noiembrie 2020.

Alte subiecte se referă la atribuirea mandatelor de consilieri în cadrul consiliilor municipale și locale, conform procedurii.

Igor Dodon, despre campania electorală: „Prioritatea mea este comunicarea directă cu oamenii. Voi fi printre cetățeni”

loading...

Comments are closed.