Cei mai buni elevi și profesori, premiați pentru rezultate remarcabile la concursuri regionale și internaționale

Au fost premiați 34 de elevi care pe parcursul anului 2022 au obținut rezultate remarcabile la 15 concursuri și olimpiade regionale și internaționale. De asemenea, au primit premii și 27 profesori care au pregătit lotul olimpic. Elevii și cadrele didactice au primit diplome de excelență și premii bănești, în valoare totală de 710 mii de lei.

Despre experiența în cadrul concursurilor la care a participat, a vorbit Alin Popescu, elevul liceului Teoretic „Orizont”, care a obținut performanțe la olimpiadele de matematică și informatică:„ Am avut șansa să concurez cu cei mai buni tineri din țară, iar după luni de muncă perseverentă am reușit sa obțin rezultate și la olimpiadele internaționale. Cheia succesului este munca asiduă în domeniul pe care îl iubești, alături de cineva care să te susțină în această experiență”.

În acest an, loturile olimpice naționale la matematică, informatică, chimie, biologie, fizică, științe și inginerie au reușit să obțină 51 de premii, dintre care 8 medalii de argint, 31 de medalii de bronz, 10 mențiuni de onoare, un loc III și un premiu special.

Total
0
Shares
Total
0
Share