Social

Cei mai superstițioși oameni în funcție de zodie

Pinterest LinkedIn Tumblr

Se spune ca superstitiile nu s-ar fi putut transmite inca din cele mai vechi timpuri, daca nu ar fi existat oameni care sa creada in ele. Din punct de vedere astrologic, exista anumiti nativi mai superstitiosi din fire.

1. Berbec

Crezi ca viata ta este asemanatoare cu o calatorie a unui erou, un fel de drum initiatic despre care ai convingeri foarte puternice. Cand te gandesti la o superstitie, o iei in serios, pentru ca in acest fel ti se pare ca vei fi mai putin vulnerabila in fata unei intamplari. Cu alte cuvinte, te bucuri ca reusesti sa preconizezi ceea ce ar putea sa ti se intample.

2. Leu

Daca te-ar intreba cineva, nu ai recunoaste nicicand ca esti o fire superstitioasa, insa reactia ta la anumite lucruri arata acest lucru. Daca cineva rosteste un blestem asupra ta sau pur si simplu iti spune ceva ciudat, vei crede ca din cauza acelor vorbe aruncate in vant vei avea ghinion toata viata. Incearca sa te increzi in tot ce auzi!

3. Balanta

Tu nu iti doresti sa ai ghinion, asa ca preferi sa urmezi orice superstitie din batrani doar pentru a te feri de ghinion. Daca e nevoie sa faci orice tine de tine, o vei face, doar pentru a sti ca iti sporesti sansele de a avea noroc. De aceea, unii te vor vedea purtand talismane norocoase, ascunzandu-te de pisici negre si aprinzand lumanarele si tamaie in locuinta.

loading...

Comments are closed.