Sci-Tech

Cel mai bogat om din lume a prezentat prototipul aparatului spațial care va zbura să colonizeze Luna

Pinterest LinkedIn Tumblr

Milliardarul Jeff Bezos, fondatorul companiei aerocosmice Blue Origin, a prezentat prototipul aparatului spațial, care urmează să aselenizeze pe Lună și a comentat planurile sale, spunând că peste 5 ani, intenționează să creeze o colonie pe Lună.

Un cadrul unei întâlniri cu jurnaliștii în Washington, fondatorul Amazon a povestit că aparatul Blue Moon va putea transporta produse vitale pe Lună. Aparatul cu înălțimea unei case cu două etaje va putea transporta 4 moon rovere. „E timpul să ne întoarcem pe Lună, dar de data aceasta, să rămânem acolo. Este un aparat deosebit și cu siguranță va ajunge pe Lună.” a spus omul de afaceri, transmite golos-ameriki.ru.

Compania Blue Origin, construiește în momentul de față și o rachetă de tip New Shepard, pentru turiștii spațiali, dar și o rachetă New Glenn, pentru lansarea sateliților. New Glenn va fi prezentat în anul 2021, iar prima lansare a New Shepard va avea loc chiar în acest an.

Comentați știrea

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook - Telegraph Moldova   
loading...

Comments are closed.