Alte știri

Cel mai important eveniment al tenisului național și internațional din 2017, găzduit de Moldova

Pinterest LinkedIn Tumblr

Între 13 și 17 iunie va avea loc unul dintre cele mai importante evenimente al tenisului național și internațional din anul 2017 – Fed Cup by BNP Paribas. Campionatul mondial feminin pe echipe va fi găzduit pentru a doua oară de Republica Moldova, după o pauză de 4 ani.  

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Meciurile grupei a III-a a zonei Euro-Africane se vor juca pe terenurile de tenis ale Școlii Sportive Specializate de Tenis din Chișinău, cu participarea a 16 țări din Europa și Africa, care vor lupta pentru calificare în zona a II-a a campionatului, scrie Realitatea. 

Adversarele Republicii Moldova, care și-au confirmat participarea la campionat, sunt: Algeria, Armenia, Camerun, Cipru, Finlanda, Macedonia, Grecia, Irlanda, Islanda, Kenya, Kosovo, Malta, Maroco, Mozambic și Tunisia.

Căpitanul echipei naționale a Moldovei Fed Cup 2017, la fel ca anul precedent, a fost numit Andrei Andreev. Sub conducerea acestuia, lotul extins al echipei naționale a țării noastre și-a început cantonamentele la data de 22 mai. Antrenamentele sunt foarte intense și se desfășoară zilnic.

loading...

Comments are closed.