Externe

Cel puțin 13 femei au fost umilite, dezbrăcate cu forţa şi controlate minuţios, după ce corpul unui bebeluș a fost găsit într-un WC

Pinterest LinkedIn Tumblr

Guvernul australian a cerut explicaţii autorităților din Qatar după ce 13 femei au fost umilite în aeroportul Hamad din Doha, conform Daily Mail, sursă citată de Digi24.ro

O femeie a fost reținută de carabinieri pe o stradă din Bălți, după ce anterior a fost anunțată în căutare

„Am înregistrat oficial plângerea privind incidentul din Qatar şi am fost asiguraţi că vom primi informaţii detaliate şi transparente curând”, au precizat reprezentanţii Departamentului de Afaceri Externe australian.

13 femei din Australia au fost dezbrăcate cu forţa şi controlate minuţios luna trecută, pe aeroportul din Doha, după ce reprezentanţii aeroportului au găsit un bebeluş născut prematur şi abandonat în baia unui avion.

Ulterior, aceştia le-au ordonat celor 13 pasagere să nu ia zborul către Sydney, ci să urce într-o ambulanţă staţionată în aeroport, pentru ca acestea să fie dezbrăcate şi controlate.

Femeile au spus că examinarea a fost una umilitoare şi a încălcat drepturile omului. Prin urmare, au depus plângere după ce s-au întors în Australia.

Guvernul australian nu are autoritatea să efectueze o investigaţie a incidentului, dar Departamentul de Afaceri Externe australian colaborează cu guvernul din Qatar pentru a rezolva problema.

VIDEO // Un vlogger și-a dat foc la mașină, în semn de protest față de Mercedes. Ce l-a făcut să recurgă la acest gest disperat

loading...

Comments are closed.