Economic

Cele mai importante teme pentru sectorul imobiliar vor fi discutate in cadrul Pria Construct & Real Estate Conference

Pinterest LinkedIn Tumblr

PRIAevents, în parteneriat cu Asociații și Patronate din Republica Moldova și Romania, și având ca partener Kaufland Moldova, vă invita la conferința PRIA CONSTRUC & REAL ESTATE Republica Moldova în 13 iulie 2022 de la ora 10,00 la Digital Park Chișinău.

Participă la această conferință de amploare destinată sectorului de construcții și real estate din Moldova, la care participă și reprezentanți ai sectorului respectiv din România.

La acest eveniment vor participa: reprezentanți ai Ministerelor din Moldova și România, experți în domeniul construcțiilor, asociații și producători materiale construcții, companii din diferite sectoare precum: dezvoltatorii imobiliari, lanțuri de supermarketuri, de hoteluri, depozite logistice, camere de comerț și ambasade, reprezentanți ai Parlamentului si Senatului, arhitecți, investitori, asiguratori, bănci, avocați, consultanți, agenții imobiliare și reprezentanți ai mass-media.

Vom afla cum se poate finanța sectorul construcțiilor în 2022 și anii următori în Republica Moldova, dar și ce investiții face statul în acest sector.

Vom discuta despre cum pot depăși criza provocată de creșterea energiei și a prețurilor materiilor prime și a materialelor de de construcții, despre cum se poate rezolva criza forței de muncă în construcții, tendințe în piața de industrial si retail – ce investiții se fac, care sunt preferințele pentru piața de rezidențial și cum a schimbat pandemia aceste preferințe, dar și ce previziuni sunt pentru 2023 pentru piața de construcții și imobiliare în Moldova și despre piața construcțiilor și imobiliarelor în România. Schimb de experiență si strategii de colaborare cu cea din Republica Moldova și oportunități pentru sectorul construcțiilor și imobiliarelor în această perioadă.

Lectorii:

  • Alexei Boșneaga, Șef secția politici și reglementări tehnice în construcție, Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale;
  • Felix Faehre, Head of Expansion MD, Kaufland Romania & Moldova;
  • Victoria Bucătaru, Director, Digital Park;
  • Marian Sîrbu, Președinte, Federația Patronatului din Construcții și Producerea Materialelor de Construcții din Republica Moldova;
  • Pavel Caba – Preşedinte, Federaţia Patronală a Constructorilor Drumarilor şi a Producătorilor Materialelor de Construcţie, CONDRUMAT;
  • Jurie Povar, Președinte Uniunea Arhitecților Republica Moldova;
  • Dorin Beu, Președinte, RoGBC Transilvania;
  • Andrei Cavaliuc, Adminisatror, Delmar Construct;
  • Adrian Rucan, Director General, Ecosem Group.

PRIA Construc & Real Estate reprezintă reuniunea companiilor, specialiștilor și autorităților implicate în sectorul de construcții în Romania.

În cadrul conferinței online PRIA Construc&Real Estate Conference Republica Moldova sin 13 iulie 2022, veți beneficia de aflarea noutăților legislative, de analizarea celor mai importante teme pentru acest sector și de tendințele actuale în construcții și real estate.

Veți avea ocazia să interacționați cu lectori importanți din domeniu dar și să faceți schimb de opinii și experiență cu participanții preocupați de aceleași subiecte ca și voi, de a vedea care sunt opiniile asociațiilor și ale companiilor din industria dvs. Exemplele, studiile de caz și noutățile vor fi adevărate surse de învățare și dezvoltare pentru activitatea pe care o desfășurați.

Abordați despre subiectele pe care considerați că este important să le dezbateți și găsim împreună soluții.

Vă asociați cu unul dintre cele mai apreciate branduri de evenimente de business din România și Republica Moldova.

Pentru a participa gratuity la conferință, completați, vă rugăm: https://priaevents.ro/inregistrare-pria-constructreal-estate-conference-la-digital-park-chisinau-13-iulie-2022/.

Accesați și www.priaevents.ro pentru mai multe detalii.

Ar putea fi o imagine cu text

loading...

Comments are closed.