Externe

Cele mai periculoase mărci de cafea din lume. Depășesc cu mult doza recomandată

Pinterest LinkedIn Tumblr

În ziua de astăzi a apărut un nou trend în ceea ce privește cafeaua, transformând băutura fără de care mulți nu ne putem imagina dimineața într-un adevărat pericol, creșterea cantității de cofeină.

Dacă în medie 200 ml de cafea la filtru conțin între 115 – 175 mg cofeină, iar doza recomandată de medici este de 200 – 300 mg de cofeină pe zi, putem spune despre următoarele mărci de cafea nu doar că depășesc limitele dar le duc la extrem.

  1. Death Wish Coffee – 728 mg cofeină per 350 ml

Poate cel mai cunoscut nume de pe această listă, Death wish coffee a fost brandul ce a dat startul „competiției” de a avea cafeaua cu cea mai mare cantitate de cofeină.

  1. Black Insomnia – 702 mg cofeină per 350 ml

Încă un nume ce sună amenințător și unul dintre cei mai aprigi contestatari al celor de la Death Wish, cei de la Black Insomnia spun că produsul lor, chiar dacă conține de două ori doza recomandată de cofeină, nu diferă foarte mult de gustul unei cafele normale.

  1. Killer Coffee – 645 mg cofeină per 350 ml

Singurul brand din această listă care, în ciuda conținutului ridicat de cofeină și a numelui ales, nu se poziționează ca fiind cea mai „puternică” cafea din lume.

  1. Banned coffee – 474mg cofeină per 350ml

Nu se știe sigur care a fost scopul poziționării acestui brand ca oferind cea mai „puternică” cafea din lume din moment ce au cea mai scăzută cantitate de cofeină

  1. Biohazard – 928mg cofeină per 350ml

Produsul cu cea mai mare cantitate de cofeină din această listă, Biohazard este și cel mai „periculos” produs, având de trei ori cantitatea zilnică recomandată într-o singură „porție”.

loading...

Comments are closed.