Celebra actriță Sharon Stone a dezvăluit că a fost lovită de fulger

Sharon Stone a șocat întreaga lume după ce a dezvăluit că a fost lovită de fulger, iar cea care i-a salvat viața a fost mama ei. Actrița în vârstă de 62 de ani a fost lovită de fulger în momentul în care a vrut să calce.

Potrivit The Mirror, Stone umplea fierul de călcat cu apă în bucătărie, când un fulger a lovit fântâna familiei sale, iar electricitatea i-a intrat în corp.

„Am fost lovită de fulger. Uau, este foarte intens. Eram acasă, aveam propria noastră fântănă. Umpleam fierul de călcat cu apă și aveam o mână pe robinet, iar fântâna a fost lovită de fulger și electricitatea a venit prin apă”, a povestit Sharon Stone. „Am fost aruncată prin bucătărie și izbită de frigider”, a mai spus ea.

Celebra actriță a povestit că mama sa a fost cea care a salvat-o, aceasta fiind martoră la ceea ce se întâmplase cu fiica sa. „Am fost într-o stare atât de rea. Nu știu cum să descriu asta, atât de luminoasă, iar ea (n.r. mama ei) m-a aruncat în mașină și m-a dus la spital”, a mai spus Stone. Electrocardiograma „arăta o electricitate foarte mare în corpul meu – a fost o nebunie”, a adăugat ea. Actrița nu a precizat, însă, și când a avut loc acest incident.

Sursa. Unica.ro

Citește și: FOTO // Incendiar. O actriță s-a DEZBRĂCAT și a pozat cu Premiul Oscar

 

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share