Alte știri

Celebrul actor Matthew McConaughey a dezvăluit că a fost șantajat să facă sex la vârsta de 15 ani

Pinterest LinkedIn Tumblr

În autobiografia “Greenlights”, actorul american Matthew McConaughey, starul din filmul “Dallas Buyers Club”, a dezvăluit că a fost victima abuzurilor sexuale de mai multe ori în adolescență, notează Variety.

Lansată marți, cartea de memorii spune viața lui McConaughey, în vârstă de 50 de ani, prin momente pe care le identifică precum lumini verzi, galbene sau roșii – evenimente care l-au determinat să avanseze, să întrerupă o activitate sau să se oprească.

Actorul, câștigător al premiului Oscar pentru rolul interpretat în “Dallas Buyers Club”, detaliază apoi modul în care fiecare moment l-a învățat o lecție și modul în care a avansat în carieră.

La începutul cărții, McConaughey împărtășește mai multe lucruri despre el pentru a stabili scena pentru restul cărții, care include și experiența sa de persoană abuzată sexual în adolescență. El a dezvăluit că prima dată când a avut relații sexuale, acestea nu au fost consensuale și că a fost “șantajat”.

“Am fost şantajat să fac sex pentru prima dată la vârsta de 15 ani. Eram sigur că voi merge în iad pentru că întreţin relaţii sexuale înainte de căsătorie. Astăzi, sunt mai degrabă sigur că sper că nu e cazul” 

McConaughey a mai dezvăluit că a fost “molestat de un bărbat la vârsta de 18 ani”, după ce a fost lovit şi a rămas inconştient în spatele unei dube. Fără a da mai multe detalii despre experienţă, actorul a afirmat că nu se consideră o victimă.

“Nu m-am simţit vreodată o victimă”, a scris McConaughey. Apoi a adăugat: “Am multe dovezi că lumea conspiră pentru a mă face fericit”.

Sursa: Libertatea.ro

Citește și: VIDEO // Beyonce și Kelly Rowland au fost abuzate sexual în copilărie. Mathew Knowles rupe tăcerea

 

loading...

Comments are closed.