Centrele Militar-Teritoriale trimit scrisori cetățenilor: O procedură anuală de rutină

Centrele Militar-Teritoriale (CMT) trimit scrisori cetățenilor, în care se solicită prezentarea informațiilor cu privire la verificarea datelor personale. În legătură cu aceasta, MA a făcut unele precizări.

”Este vorba despre o procedură anuală de rutină pe care funcționarii din CMT o realizează din 2002, fără întrerupere și care nu implică riscuri de niciun fel pentru cetățeni.

Acțiunea respectivă are loc în conformitate cu prevederile Legii nr. 1245-XV din 18.07.2002 ”Cu privire la pregătirea cetățenilor pentru apărarea Patriei” și are un singur scop – actualizarea bazei de date a Centrelor Militar-Teritoriale și Secțiilor Administrativ-Militare (SAM).

În cazul în care aveți întrebări referitor la aceste citații, contactați CMT-ul sau SAM-ul la numărul indicat în ordinul de chemare sau la Linia instituțională pentru informare a Ministerului Apărării (022 252 009).

Îndemnăm cetățenii să nu cadă pradă dezinformărilor la acest subiect, să-și păstreze calmul și să se informeze doar din surse oficiale”, precizează Ministerul Apărării.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share