Social

Cercetat penal pentru furtul unei biciclete în valoare de 10 000 lei. Ce pedeapsă riscă un chișinăuian

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un locuitor a capitalei, a fost reținut de către ofițerii Secției investigare infracțiuni a Inspectoratului sect. Râșcani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, acesta fiind suspectat de furtul unei biciclete. Individul s-a dovedit a fi cu vârsta de 30 de ani, anterior cercetat penal pentru infracțiuni analogice .

Polițiștii au fost sesizați pe data de 10 mai a anului curent de către proprietara bicicletei, să intervină la documentarea cazului. La fața locului polițiștii au stabilit că individul pe parcursul zilei prin acces liber a pătruns în scara blocului de locuit amplasat pe str. M. Basarab, de unde a sustras bicicleta de model ,, Specialized Stump Jumper Elite”. Prejudiciul cauzat proprietarei a fost estimat la 10 000 lei.

În cadrul acțiunilor de investigație și urmărire penală, polițiștii au identificat și stabilit locul aflării suspectului, acesta fiind escortat la inspectorat pentru audieri, totodată fiind depistat și bunul sustras, acesta a fost returnat proprietarului.

În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vinovăția.

Actualmente bărbatul este cercetat penal în stare de libertate pentru furt, infracține care conform legislației se pedepsește cu amendă în mărime de până la 67 500 lei muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore, sau închisoare pe până la 4 ani.

loading...

Comments are closed.