Cetățenii cu drept de vot sunt îndemnați de Ilan Șor să susțină Partidul „ȘANSĂ”

Politicianul Ilan Șor îndeamnă cetățenii Republicii Moldova să susțină candidații Partidului Politic „Șansă” la alegeri locale, care vor avea loc pe 5 noiembrie. Șor susține că reprezentanții acestui partid vor putea schimba viața cetățenilor în bine.

Ilan Șor a amintit de acțiunile recente ale regimului Maiei Sandu, care a scos în afara legii Partidul „ȘOR”, menționând că formațiunea sa ar fi câștigat majoritatea absolută de voturi dacă i s-ar fi permis să participe la scrutin. Totuși, el a subliniat importanța alegerilor actuale, indiferent de preferințele politice.

Ilan Șor a reiterat încrederea sa față de liderul Partidului Politic „Șansă, Alexei Lungu, precum și în raport cu acei candidați pe care i-a propus formațiunea pentru funcția de primar.

„Astăzi, în calitate de cetățean al Republicii Moldova, vorbesc despre importanța alegerilor. Nu contează ce prefer eu. Important este că în cei peste 30 de ani, partidele moldovenești nu și-au putut demonstra eficiența. Au promis, au mințit, de fiecare dată au venit cu promisiuni noi, dar au făcut puțin pentru oameni. Singura echipă care și-a confirmat capacitatea de a acționa este echipa Partidului „ȘOR”. Astăzi, la alegeri participă echipa Partidului „ȘANSĂ” condus de Alexei Lungu și am încredere în el, precum și în candidații pe care i-a nominalizat pentru funcția de primar”, a spus Ilan Șor.

Ilan Șor a mai promis că va atrage activ sponsori care să investească în regiunile în care candidații din Partidul Politic „Șansă” vor câștiga alegerile.

„În calitate de cetățean al Republicii Moldova, filantrop, persoană care investește în binele patriei, declar că dacă vor câștiga candidații din Partidul Politic „Șansă”, voi atrage sponsori care să investească în aceste regiuni. Promit să fac tot posibilul pentru ca în doi ani să existe drumuri noi, iluminat stradal, transport gratuit și tot ce puteți vedea astăzi cu proprii ochii la Orhei”, a adăugat Șor.

Total
0
Shares
Total
0
Share