Economic

CFM a achitat integral restanțele la salariu pentru anul 2021

Pinterest LinkedIn Tumblr

Întreprinderea de stat „Calea Ferată din Moldova”, anunță că la data de 31 mai 2022, a achitat integral restanțele salariale față de angajații întreprinderii, acumulate pe parcursul anilor precedenți.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Reamintim că începînd cu 1 iunie 2021, odată cu schimbara conducerii întreprinderii, salariile curente au început a fi plătite fără întîziere, pe parcursul lunii curente. Concomitent au fost stinse și restanțele la salariile neachitate din perioadele precedente.

Redresarea situației economico-financiare a întreprinderii, fapt ce a și dus la lipsa acumulărilor unor noi restanțe la salariu, a fost posibilă datorită bunei gestionări a activităților operaționale, dar și a acțiunilor de dezvoltare și menținere a infrastructurii, realizate de actuala conducere CFM în comun cu Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale dar și cu susținerea altor instituții de stat și internaționale.

În acest context, menționăm că începînd cu luna iulie 2022, planificăm o majorare considerabilă a salariilor, aproximativ cu 70%, pentru toți colaboratorii CFM.

Comunicat de presă

loading...

Comments are closed.