Alte știri

Chiar dacă e sâmbătă, la Guvern au avut loc mai multe ședințe în format lărgit

Pinterest LinkedIn Tumblr

Împreuna cu Președintele Parlamentului și Prim-ministru, Dodon s-a întrunit astăzi în mai multe ședințe pentru a discuta cu fiecare ministru în parte, dar și cu primarul general al Chișinăului, problemele din instituțiile pe care le conduc, modul în care printr-o colaborare mai bună a instituțiilor putem eficientiza activitatea lor și livra cât mai repede rezultate bune pentru cetățeni (mai bine de 6 ore de discuții detaliate).

Urmăriți-ne și pe Telegram!

“În urma discuțiilor pot afirma cu certitudine că la conducerea ministerelor și a primăriei capitalei sunt oameni care știu ce au de făcut. Am mare încredere în ei și le voi acorda tot sprijinul necesar în continuare”, a declarat președintele Dodon.

Împreună am identificat o serie de soluții pentru problemele cetățenilor, am convenit asupra modalității în care urmează să fie demarate mai multe proiecte sociale și economice, dar și asupra unui important proiect ce ține de modernizarea drumurilor. Luni dimineața, în cadrul întrunirii săptămânale cu speakerul și prim-ministru, vom finaliza aceste discuții prin elaborarea unui plan de acțiuni și vom oferi mai multe detalii.

Scopul nostru este să le oferim cetățenilor o guvernare bună, deoarece importantă este nu culoarea politică, ci profesionalismul și priceperea celor care guvernează.

Înțelegem ce așteaptă cetățenii de la guvernanți și vom face tot ce este necesar ca acest Guvern să nu-i dezamăgească cum au procedat guvernele precedente” a declarat șeful statului.

loading...

Comments are closed.